Segells de complement

Extensions o complements son elements de programari, normalment desenvolupats per terceres parts, que us permeten afegir funcionalitats al Firefox per tal de personalitzar la vostra experiència de navegació.

Hi ha més de 20.000 extensions llistades a addons.mozilla.org (AMO), el directori oficial de Mozilla per als complements de Firefox. La majoria de les extensions son creades per desenvolupadors fiables. Emperò, fonts malicioses podrien fer perillar la vostra seguretat i privacitat al fer servir extensions per tal de comprometre les vostres dades personals.

Per protegir la vostra seguretat i privacitat, podeu fer servir aquests trucs per a valorar la seguretat d'una extensió abans de fer la instal·lació, o bé instal·lar extensions que es revisen regularment pel personal de Mozilla. Sabreu si una extensió en particular es revisa regularment si disposa d'un dels segells llistats més avall a addons.mozilla.org (AMO) i al Gestor de Complements al Firefox.

Extensions Recomanades

recommended badge amo

Les extensions recomanades son extensions supervisades que acompleixen el nivells de seguretat, funcionalitat i experiència d'usuari més elevats. El personal de Firefox, amb la participació de la comunitat, selecciona cada extensió i les revisa manualment per assegurar-ne la seguretat i el compliment de polítiques abans que rebin l'estat de Recomanades. Aquestes extensions poden optar a millorar la seva posició a la pàgina web de l'AMO i d'altres llocs web destacats. Els desenvolupadors poden no pagar per tenir les seves extensions incloses en aquest programa.

Vegeu l'article Recommended Extensions per saber-ne més.

Extensions De Firefox

by firefox amo

Aquestes extensions son desenvolupades per Mozilla per afegir nous productes, funcionalitats úniques o senzillament curioses al Firefox. A aquestes extensions se'ls revisa la seguretat i l'acompliment de polítiques.

Extensions Verificades

verified amo

Les extensions verificades són creades per desenvolupadors de terceres parts i se'ls revisa la seguretat i l'acompliment de polítiques. Els desenvolupadors d'extensions Verificades paguen una quota per la revisió del seu codi. Aquestes extensions també poden optar a millores en la seva posició a la plana web de l'AMO i d'altres llocs web.

La Verificació significa que el complement per si mateix compleix amb el nivells de seguretat i polítiques de Mozilla, i no significa que el compte hagi estat verificat com a una persona jurídica o marca autèntica.

La participació en aquest programa es troba limitada en aquests moments per la nostra capacitat per a la revisió de codi, però es podria ampliar en el futur si més desnvolupadors estiguessin interessats a participar-hi. Si sou un desenvolupador d'extensions a l'AMO i us voleu apuntar a la llista d'espera, click here.

Ubicació Patrocinada

Els desenvolupadors d'extensions Verificades poden pagar per constar en zones patrocinades dels canals de Mozilla, incloent-hi addons.mozilla.org (AMO). Les zones patrocinades sempre estaran etiquetades com a tals.

Etiqueta de Precaució

Les extensions que no son revisades regularment pel personal de Mozilla mostraran aquesta etiquea de Precaució a l'AMO:

AMO Caution Label

L'article us ha semblat útil?

Please wait...

These fine people helped write this article:

Illustration of hands

Volunteer

Grow and share your expertise with others. Answer questions and improve our knowledge base.

Learn More