Thunderbirdin tietojen siirtäminen toiseen tietokoneeseen

Tämä artikkeli saattaa olla vanhentunut.

Englanninkieliseen artikkeliin, johon tämä artikkeli pohjautuu, on tehty tärkeä päivitys. Kunnes artikkeli päivitetään, voit siirtyä englanninkieliseen artikkeliin: Moving Thunderbird Data to a New Computer

Thunderbird tallentaa henkilökohtaiset tiedot eri sijaintiin kuin ohjelmatiedostotsovelluksen. Tätä sijaintia kutsutaan profiilikansioksi. Jos haluat siirtää tietosi toiselle tietokoneelle, siirrä profiilikansiosi vastaavaan sijaintiin kohdekoneella.

1. Napsauta valikkopainiketta Fx57Menu, ja sitten Ohje-valikkoa. Valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.Siirry Ohje-valikkoon ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.
  2. Napsauta Avaa kansioAvaa hakemistoNäytä Finderissa-painiketta. Thunderbird-profiilisi sisältävä kansio aukeaa Windows ExploreriinTiedostoselaimeenFinderiin.
  3. SuljeLopeta Thunderbird.
  4. Siirry ikkunaan, jossa Thunderbird profiilisi on ja siirry ylöspäin kolme tasoasiirry ylös kaksi tasoaavaa Siirry-valikko ja valitse Sulje kansiokaksi kertaa.
  5. Napsauta hiiren kakkospainikkeellaPidä Ctrl pohjassa ja napsauta Thunderbird .thunderbird-kansiossa-hakemistossa ja valitse KopioiKopioi "Thunderbird".
    Huomaa: .thunderbird on piilotettu hakemisto. Varmista, että käyttöjärjestelmäsi on asetettu näyttämään piilotetut tiedostot.
  6. Siirry siirtovälineeseen tai sijaintiin, jota käytät tietojesi siirtämiseen (esimerkiksi muistitikku) ja napsauta hiiren kakkospainikkeella sijaintia tai siirtovälinettäpidä painettuna Ctrl-näppäintä kun napsautat sijaintia tai siirtovälinettä, ja valitse LiitäLiitä kohde.
  7. Siirrä siirtoväline uuteen tietokoneeseen, tai avaa siirtosijainti uudessa tietokoneessa, ja napsauta hiiren kakkospainikkeellapidä painettuna Ctrl-näppäintä ja napsauta Thunderbirdin siirtokansiotahakemistoa. Valitse KopioiKopioi "Thunderbird".
  8. Avaa kohdekoneen Thunderbird ja sulje sähköpostitilin asennusikkuna, jos sellainen ilmestyy.
  9. Napsauta kohdekoneen Thunderbirdin valikkopainiketta Fx57Menu, valitse Ohje-valikko ja napsauta Tietoja ongelmatilanteisiin-painiketta.Siirry Ohje-valikkoon ja valitse Tietoja ongelmatilanteisiin.
  10. Napsauta Avaa kansioAvaa hakemistoNäytä Finderissa-painiketta. Thunderbirdin profiilikansio avautuu Windows ExploreriinTiedostoselaimeenFinderiin.
  11. SuljeLopeta Thunderbird.
  12. Siirry ikkunaan, jossa Thunderbird profiilisi on ja siirry ylös kolme tasoasiirry ylös kaksi tasoaavaa Siirry-valikko ja valitse Sulje kansio kaksi kertaa.
  13. Napsauta hiiren kakkospainikkeellaPidä Ctrl pohjassa ja napsauta kansiossahakemistossa ja valitse LiitäLiitä kohde.
  14. Hyväksy olemassa olevien tietojen korvaaminen.
Jos olet siirtänyt tietosi toiseen sijaintiin Profiilien hallinnan avulla, luo uusi profiili samaan sijaintiin, jossa on tiedosto prefs.js. Thunderbird käyttää silloin olemassa olevia tietoja.