Dit forum is een discussie over het verbeteren van de vertaling van het artikel ‘Thunderbird-gegevens naar een nieuwe computer verplaatsen’. Als u de artikelinhoud wilt verbeteren, ga dan naar de Engelstalige artikeldiscussie.

Als u productondersteuning nodig hebt, stel dan een vraag.

help nodig: bij transfer naar nieuwe macboor air

1. Hi. Bij ingebruikname van een nieuwe macbook air (2022) ging het niet helemaal goed. Ik kreeg mijn inbox maar deels te zien en ook de map met verzonden berichten ging niet mee. Ik heb nu aardig zitten proberen met de bestanden in Thunderbird/profiles maar het is er alleen maar erger op geworden. Ik zie mijn inbox deels, verzonden berichten niet meer en de andere projectmappen bevatten info van jaren geleden. De actuele info zie ik niet meer. De map Thunderbird in mijn bron laptop us verplaatst en daar dus ook probleem.. ik zoek iemand die me kan helpen om de boel weer op orde te krijgen..

Hi. Bij ingebruikname van een nieuwe macbook air (2022) ging het niet helemaal goed. Ik kreeg mijn inbox maar deels te zien en ook de map met verzonden berichten ging niet mee. Ik heb nu aardig zitten proberen met de bestanden in Thunderbird/profiles maar het is er alleen maar erger op geworden. Ik zie mijn inbox deels, verzonden berichten niet meer en de andere projectmappen bevatten info van jaren geleden. De actuele info zie ik niet meer. De map Thunderbird in mijn bron laptop us verplaatst en daar dus ook probleem.. ik zoek iemand die me kan helpen om de boel weer op orde te krijgen..