Dit forum is een discussie over het verbeteren van de vertaling van het artikel ‘Thunderbird-gegevens naar een nieuwe computer verplaatsen’. Als u de artikelinhoud wilt verbeteren, ga dan naar de Engelstalige artikeldiscussie.

Als u productondersteuning nodig hebt, stel dan een vraag.

help nodig: art verlpaatsen naar nieuwe computer werkt niet

1. Vandaag verschillende keren geprobeerd Thunderbird v102.6.1 van een win8.1 laptop over te zetten naar een nieuwe win11 laptop. Beschreven procedure werkt niet. Ik moet steeds starten met een nieuw account aan te maken. Wie helpt mij?

Groet Ludo Somers

Vandaag verschillende keren geprobeerd Thunderbird v102.6.1 van een win8.1 laptop over te zetten naar een nieuwe win11 laptop. Beschreven procedure werkt niet. Ik moet steeds starten met een nieuw account aan te maken. Wie helpt mij? Groet Ludo Somers
  2. Extra info: op de win8.1 laptop staat windows op een SSD en alle programma's - inclusief Thunderbird - op een HD (D:\Program Files). Moet ik op één of andere manier gegevens van beide locaties meenemen in de migratie naar de nieuwe laptop met alleen een SSD?

Extra info: op de win8.1 laptop staat windows op een SSD en alle programma's - inclusief Thunderbird - op een HD (D:\Program Files). Moet ik op één of andere manier gegevens van beide locaties meenemen in de migratie naar de nieuwe laptop met alleen een SSD?
  3. Hallo Ludo, welke procedure is er gevolgd, is dat deze: https://support.mozilla.org/nl/kb/thunderbird-gegevens-naar-een-nieuwe-computer-verplaatsen? Belangrijk is om de profielgegevens van Thunderbird over te zetten. Waar het profiel staat, wordt hier uitgelegd: https://support.mozilla.org/nl/kb/profielen-waar-thunderbird-gebruikersgegevens%20bewaart.

Zoals vermeld in de gele banner is dit eigenlijk niet de juiste plek voor deze vraag, beter is het om naar https://www.mozilla-nl.org/mozbrowser/forum/viewforum.php?f=3&sid=5d8071d284e6a13cf1d33f555052a1e7 te gaan. Daar staan meer oplossingen en anders zijn er andere vrijwilligers om u verder te helpen.

Hallo Ludo, welke procedure is er gevolgd, is dat deze: https://support.mozilla.org/nl/kb/thunderbird-gegevens-naar-een-nieuwe-computer-verplaatsen? Belangrijk is om de profielgegevens van Thunderbird over te zetten. Waar het profiel staat, wordt hier uitgelegd: https://support.mozilla.org/nl/kb/profielen-waar-thunderbird-gebruikersgegevens%20bewaart. Zoals vermeld in de gele banner is dit eigenlijk niet de juiste plek voor deze vraag, beter is het om naar https://www.mozilla-nl.org/mozbrowser/forum/viewforum.php?f=3&sid=5d8071d284e6a13cf1d33f555052a1e7 te gaan. Daar staan meer oplossingen en anders zijn er andere vrijwilligers om u verder te helpen.