Thunderbird van uw computer de-installeren

Volg deze instructies om Thunderbird van uw computer te verwijderen.

1. Ga naar het menu Start van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  2. Klik op Software.
  3. Selecteer Mozilla Thunderbird in de lijst van programma’s.
  4. Klik op Verwijderen. Hierdoor wordt de de-installatiewizard gestart, die u door de rest van het proces zal leiden.
  1. Ga naar het menu Starten van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  2. Klik op de koppeling Een programma verwijderen onder Programma’s.
  3. Selecteer Mozilla Thunderbird in de lijst van programma’s.
  4. Klik op de optie Verwijderen die boven de lijst verschijnt. Hierdoor wordt de de-installatiewizard gestart, die u door de rest van het proces zal leiden.
  1. Beweeg vanuit de desktopversie van Windows 8 uw muis naar de rechter rand van het scherm om het menu Charms zichtbaar te maken, en klik dan op Instellingen.
  2. Selecteer Configuratiescherm vanuit het menu Instellingen.
  3. Klik op de koppeling Een programma verwijderen onder Programma’s.
  4. Selecteer Mozilla Thunderbird in de lijst van programma’s.
  5. Klik op de optie Verwijderen die boven de lijst verschijnt. Hierdoor wordt de de-installatiewizard gestart, die u door de rest van het proces zal leiden.
  1. Klik op de knop Start van Windows of druk op de Windows-toets Windows Key.
  2. Selecteer Instellingen in het menu Start.
  3. Selecteer Systeem in Instellingen en daarna Apps en onderdelen.
  4. Selecteer Mozilla Thunderbird in de lijst van programma’s.
  5. Klik op de knop Verwijderen. Hierdoor wordt de de-installatiewizard gestart, die u door de rest van het proces zal leiden.
  1. Open de map Programma’s.
  2. Klik op het Thunderbird-pictogram en sleep dit naar de Prullenbak.
  1. Open het Ubuntu-softwarecentrum en klik op het pictogram Geïnstalleerd.
  2. Vouw de sectie Internet uit en klik op Thunderbird Mail om dit te markeren.
  3. Klik uiterst rechts op de knop Verwijderen. Volg de instructies die zichtbaar worden.