Bruk mapper til å organisere bokmerkene dine

Denne artikkelen forklarer hvordan du organiserer bokmerkene dine i mapper.

Opprette nye mapper

1. Klikk på menyknappen Bildet "fx57menu" finnes ikke.Fx89menuButton for å åpne menypanelet. Klikk på Bokmerker og så på Behandle bokmerker nederst i listen.
  2. HøyreklikkHold nede Ctrl-tasten idet du klikker på mappen som skal få en ny undermappe, velg Ny mappe ....

Fx85WinNorskArkivNyBokmerkeMappe
  3. I Legg til mappe vinduet som kommer opp, skriver du inn navnet på den nye mappen.

Legge bokmerker i mapper

1. Klikk på menyknappen Bildet "fx57menu" finnes ikke.Fx89menuButton for å åpne menypanelet. Klikk på Bokmerker og så på Behandle bokmerker nederst i listen.
  2. Åpne (klikk på) mappen som inneholder bokmerket du vil flytte.
  3. Dra bokmerket over mappen du vil flytte det til. Slipp musknappen for å fullføre flyttingen av bokmerket.

Sortere mapper

Les artikkelen Sorter bokmerkene dine for raskt å finne aktuelle for instruksjoner om hvordan du sortere bokmerkene dine.