Fjern mappen Andre bokmerker fra bokmerkelinjen

Note: Denne artikkelen gjelder for Firefox versjon 84 og høyere. Oppdater din Firefox-installasjon til nyeste versjon for tilgang til de nyeste funksjonene og sikkerhetsoppdateringer.

Bokmerkearkivet ditt inneholder mappen "Andre bokmerker". (Les artikkelen Bokmerker i Firefox for å lære mer om dette.) Fra og med Firefox versjon 85 (og i Firefox 84 for en liten gruppe brukere), vises bokmerkemappen Andre bokmerker i høyre ende av bokmerkelinjen dersom mappen "Andre bokmerker" i arkivet ditt inneholder bokmerker. Dette er gjort for å gjøre det enklere å finne de bokmerken som er lagret i denne mappen.

Om du vil fjerne mappen Andre bokmerker fra bokmerkelinjen, gjør som vist under:

1. HøyreklikkHold nede Ctrl-tasten idet du klikker på en ledig del av bokmerkelinjen (eller på mappeikonet Andre bokmerker for å åpne kontekstmenyen.
    Fx86WinNorskBokmerkeKontekstmeny
  2. Klikk på Vis andre bokmerker for å fjerne markeringen.

Firefox 85 og nyere

1. HøyreklikkHold nede Ctrl-tasten idet du klikker på en ledig del av bokmerkelinjen (eller på mappeikonet Andre bokmerker for å åpne kontekstmenyen.
    Fx86WinNorskBokmerkeKontekstmeny
  2. Klikk på Vis andre bokmerker for å fjerne markeringen.

Firefox 84

Linjen Vis andre bokmerker ble ikke lagt til kontekstmenyen før i Firefox versjon 85, som ble sluppet 26. januar 2021. Du bør oppdatere Firefox til nyeste versjon og så følge instruksjonene over for Firefox 85 og senere versjoner.

Alternativt kan du bruke konfigurasjons-editoren (about:config page) i Firefox 84 på følgende måte:

1. Skriv about:config i adresselinjen, og trykk EnterReturn.
    Du kan bli vist en advarsel. Klikk Jeg aksepterer risikoen!Godta risikoen og fortsett for å fortsette til about:config siden.
  2. Skriv browser.toolbars.bookmarks.2h2020 i søkefeltet.
  3. Klikk på vippebryteren Fx71aboutconfig-ToggleButton til denne innstillingen for å sette den til false.
  4. Restart Firefox.

Dette fjerner mappeikonet Andre bokmerker fra bokmerkelinjen, men det fjerner også mulighetene til å sette innstillingen om bare å vise bokmerkelinjen på Ny fane siden. Du kan sette denne innstillingen tilbake til true ved å gjenta prosedyren over.