Thunderbird bijwerken

Standaard is Thunderbird ingesteld om zichzelf automatisch bij te werken, maar u kunt altijd een handmatige update uitvoeren. Zo doet u dit:

Noot: als u Linux (zoals Ubuntu) en de versie van Thunderbird in een pakketvorm voor uw Linux-distributie gebruikt, dient u te wachten tot er een bijgewerkt pakket wordt vrijgegeven naar de pakketrepository ervan. Zie ook Thunderbird installeren in Linux. Dit artikel is alleen van toepassing als u Thunderbird handmatig hebt geïnstalleerd (zonder de pakketbeheerder van uw Linux-distributie te gebruiken).
  1. Ga naar het menu Help en selecteer Over Thunderbird.Klik in de menubalk op het menu Thunderbird en selecteer Over Thunderbird.Klik boven in het Thunderbird-venster op het menu Help en selecteer Over Thunderbird.
  2. Het venster Over Thunderbird wordt geopend, en Thunderbird zal beginnen met het controleren op updates en deze automatisch downloaden.
    TB About Update 1
  3. Klik zodra de updates gereed zijn voor installatie op Herstart Thunderbird om bij te werken.
TB About Update 2

Hebt u problemen?

Download en installeer eenvoudig de meest recente versie vanaf de Thunderbird-website, en Thunderbird pakt uw bestaande gegevens op.
Voor instructies, zie Thunderbird installeren in WindowsThunderbird installeren in LinuxThunderbird installeren op Mac.